masivna lesena notranja vrata
Proizvodni kotiček

Lesena vrata s steklom in klasična masivna notranja vrata

Lesena vrata s steklom po meri, izdelana iz masivnega lesa

Lesena vrata s steklom so primerna za vsak dom. Seveda pa jih lahko uporabite tudi pri opremljanju pisarn oziroma poslovnih prostorov. Možne so najrazličnejše kombinacije lastnosti in prilagoditve po meri. Vsaka izvedba je zato nekoliko drugačna, prilagojena vašim željam. Posledično se resnično zlije s prostorom, še posebej če je bilo pri izdelavi dovolj pozornosti namenjene detajlom. Navidezne malenkosti namreč pogosto poskrbijo za tisto piko na i, ki pomembno prispeva tako k funkcionalnosti kot k estetiki.

lesena vrata s steklom

Masivna lesena notranja vrata po meri – preverjena izbira

Odločitev za masivna lesena notranja vrata je izbira, s katero skorajda ni mogoče zgrešiti, še posebej če bo šlo za izdelavo po meri. Masivna lesena notranja vrata po meri so malodane sinonim za kakovost, trpežnost, brezčasno eleganco, funkcionalnost in domačnost. Povezujejo torej lastnosti, ki so za večino zelo pomembne.

Ker gre za izdelavo po meri, so možne individualne prilagoditve. Odločite se lahko za povsem tradicionalen ali malce modernejši stil, poljuben vzorec, barvo, kljuko, tip tečajev in podbojev, vrsto furnirskih vložkov itn. Vašim željam pa bo prilagojena tudi smer odpiranja. Pri tem naj omenimo, da so ena od možnosti drsna masivna lesena notranja vrata po meri.

Lesena vrata s steklom po meri za poživitev stanovanja

Poleg klasične izvedbe so vam na voljo še masivna lesena vrata s steklom. Ena od prednosti izvedbe s steklom je večja povezanost med prostori. Čeprav je treba občasno zagotoviti malce več zasebnosti in poskrbeti za protihrupno zaščito, morda obenem želite, da bi vaš dom učinkoval čim bolj odprto, zračno in svetlo – ne glede na to, ali so vrata, ki ločujejo posamezne prostore, odprta ali zaprta. Lesena vrata s steklom so v tovrstnih primerih odlična rešitev. Združujejo namreč navidezno nezdružljivo kombinacijo, saj sočasno ločujejo in povezujejo. Steklo poskrbi za unikaten dekorativni učinek, zato je stanovanje videti modernejše in svetlejše.

notranja vrata po meri

Izbirati je mogoče med lepljenim in kaljenim steklom, pri čemer so seveda na voljo različne dimenzije in debeline. Pri notranjih izvedbah sicer debelina ni pretirano pomembna. Po drugi strani pa se za zunanja lesena vrata s steklom priporoča večslojna različica, saj je s tem zagotovljena nadpovprečno dobra izolacija. Posledično bodo toplotne izgube precej manjše. Izbirali boste lahko med različnimi teksturami, vzorci in barvami. Pri tem upoštevajte tako želeni dekorativni učinek kot morebitno potrebo po zasebnosti v posameznih prostorih. S pomočjo premišljeno izbranih tekstur oz. vzorcev poskrbite za zagotavljanje zasebnosti, pri tem pa ohranite prednosti, ki jih prinaša kombiniranje lesa in stekla (odprtost, zračnost, svetlost itn.).