moderna notranja vrata
Proizvodni kotiček

Moderna notranja vrata in lesena notranja vrata za vsak dom

Moderna notranja vrata in lesena notranja vrata so pomemben vizualen element

Moderna notranja vrata bivalnim prostorom dodajo arhitekturno zanimivost ter estetsko dovršen videz. Prenova ali gradnja doma zahtevata precej težkih oblikovalskih odločitev. Te vplivajo na ambient, počutje v prostoru ter na videz celotnega doma. Notranja vrata so bila včasih imenovana tudi prehodna vrata, saj so označevala prehod med prostori. Danes so pogostokrat spregledano stavbno pohištvo, ki domu zagotavlja zasebnost, varnost in tišino. A tudi to se počasi spreminja. Lesena notranja vrata vse bolj predstavljajo pomemben vizualen element, ki narekuje slog notranjega oblikovanja. Vrata so mnogokrat prilagojena prostoru tako po zasnovi kot po dizajnu. Na trgu je precej velika izbira najrazličnejših modernih notranjih vrat, zato je ob nakupu poglaviten tehten premislek.

lesena notranja vrata

Moderna notranja vrata Lestur d.o.o. so rezultat tradicije in vlaganja v inovacije

Moderna notranja vrata zahtevajo tehten razmislek o vaših prostorih. Kakšnih sprememb si želite? Kaj je vaš cilj? Kakšni materiali bi prišli do izraza? Kakšen sistem odpiranja bi najbolje ustrezal potrebam doma? Odgovori na ta vprašanja vam bodo podali okvirno idejo o tem, kaj vaš dom potrebuje. Vi pa boste lažje pridobili informacije, kako izpolniti svoje želje. Notranja vrata podjetja Lestur d.o.o. so zasnovana tako, da se skladajo z vsemi stili oblikovanja. Bogata ponudba vrat je rezultat tradicije, sodobno podprte proizvodnje ter vlaganja v inovativnost. Znanje, izkušnje in spremljanje najnovejših trendov omogočajo izdelavo kakovostnih, okolju prijaznih vrat, ki zagotavljajo trajno zadovoljstvo.

Lesena notranja vrata so brezčasna in nadvse prilagodljiva

Moderna notranja vrata domu nudijo vizualni učinek, ki ga ne gre podcenjevati. Prava izbira ne spremeni le videza prostora, temveč izboljša tudi pretok med sobami. In kar je najbolje — da bi dosegli skladen videz, ne potrebujete popolnoma enakih vrat, le enako ohišje. V podjetju Lestur d.o.o. boste našli:

  • Notranja vrata Trendline

Notranja vrata Trendline se ponašajo z elegantno uporabo materialov, ki v prostor vnesejo svežino bivanja. S poljubno obliko podbojev, zunanje površine kril ter končne obdelave, dopuščajo optimalno prilagoditev slogu notranjega oblikovanja. Horizontalno ali vertikalno sestavljen furnir, površine pleskane po RAL lestvici in intarzijski videz je mogoče dopolniti z različnimi vstavki. Ti so pogostokrat iz stekla, usnja, aluminija, tapet ali drugih naprednih materialov.

  • Notranja vrata Klasika

Notranja vrata Klasika z lesenim krilom odlikuje brezčasna, prefinjena zasnova, ki bo prestala preizkus časa. Masivni robovi vratnega krila nudijo večjo stabilnost, ognjevaren iverokal pa večjo zvočno in toplotno izolativnost ter boljšo bivalno klimo. Zgornji sloj vrat sestavljajo različni kakovostni materiali, kot sta iverna in vezana plošče ter HDF. Lesena vrata so nadvse priljubljena ravno zaradi fleksibilnih zaključkov, ki dopuščajo oblikovanje vrat po meri. Za vse, ki imate klasične domove, se lahko krila vrat obložijo s furnirjem v izbrani drevesni vrsti ali laminatom. Če si želite nekoliko drznejših vrat, ki bodo tako imenovani “statement piece” pa izberite katero izmed barv po RAL lestvici.

  • Notranja vrata Rustika

Notranja vrata Rustika dopuščajo, da potujete nazaj v času. Večno stavbno pohištvo je zasnovano tako, da se odlično sklada z vse bolj cenjenim rustikalnim slogom. Ta v želji po k vrnitvi v naravo zajema zemeljske tone in trajnostne materiale, kot je les. Rustikalno opredeljujejo nevtralne pomirjajoče barve, robustnost in nepopolne oblike. Te poskrbijo, da izstopa značaj vsakega kosa stavbnega pohištva. Lesena vrata so kot nalašč za organski, postaran in nezahteven slog.

Sodobna notranja vrata so trajnostna in visoko učinkovita

lesena notranja vrata

Lesena notranja vrata podjetje Lestur d.o.o. uspešno dopolnjuje še s pestro ponudbo modernih notranjih vrat. Slednje odlikujejo dolga življenjska doba, visoka učinkovitost ter individualno prilagojeni detajli.

  • Notranja steklena vrata

Steklena vrata so definicija modernih vrat. Steklena vratna krila ali v leseni okvir vgrajeno steklo se nemoteno poda v prostor, mu daje sodoben videz ter omogoča ustrezno mero zasebnosti. Steklena vrata so fantastična izbira za manjše prostore, saj jih zahvaljujoč optični iluziji povečajo. Njihova prednost je tudi večji pretok svetlobe, izboljšana osvetlitev ter s tem boljša energetska učinkovitost. Zaklepanje in tesnjenje steklenega krila se namreč brez težav primerjata z lesenim. Notranja vrata je mogoče dopolniti s poslikavo in gravuro stekla. Peskano, prozorno, barvno, dimljeno, strukturno ali jedkano steklo prostoru doda edinstven oblikovni element. Steklena varna so navkljub drugačnim trditvam izjemno varna. Pri izdelavi je namreč uporabljeno kaljeno steklo, ki je odporno proti udarcem.

  • Notranja drsna vrata

Dejstvo je, da lesena notranja vrata pri odpiranju zavzamejo precej prostora, ki bi ga sicer lahko uporabili. Rešitev predstavljajo drsna vrata, ki ponujajo boljši izkoristek prostora. Za njihovo kakovost sta ključnega pomena pravilna vgradnja ter kakovostno okovje. Vodila, po katerih drsijo vrata, so največkrat narejena iz vzdržljivega in trdnega materiala, drsni sistemi pa so vgrajeni na strop ali steno.

  • Predelne stene z vrati

Predelne stene prostor uspešno pregradijo, uporabnikom pa nudijo nekoliko več zasebnosti. Stene so lahko steklene ali lesene, vključujejo pa še postavitev drsnih ali klasičnih vrat.

  • Notranja laminat vrata

Notranja laminat vrata so namenjena vsem, ki si želijo izboljšane površinske trdote. To vratom zagotavlja bogata paleta laminatov v najrazličnejših barvnih odtenkih, imitacijah in dekorjih. Vrata, obložena z laminatom, ponujajo omejeno izbiro podboja, a zanjo se odkupi izboljšana varnost. Gladke površine dopuščajo enostavno čiščenje in vzdrževanje modernih notranjih vrat.